Fri fragt på alle ordrer over 499 kr!

Privatlivspolitik og databeskyttelse

Privatlivspolitik og databeskyttelse

Ansvar
Lyso.dk er ansvarlig for beskyttelsen af oplysninger, du giver os og er ansvarlig for beskyttelsen af dine oplysninger i henhold til gældende lovgivning. Bemærk venligst at der i denne politik fremadrettet vil blive henvist til Lyso, som er gældende binavn.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at bruge Lyso. Vi gennemgår derfor med et let forståeligt sprog og en grundige gennemgang, hvilke oplysninger Lyso indhenter og hvorfor, samt hvad Lyso har ret til at gøre med dine oplysninger. Hvis du skulle få spørgsmål, så skriv til os. Vi er rare at snakke med og vil altid forsøge at hjælpe bedst muligt.

Baggrund
Hos Lyso bestræber os på at sikre, at dine oplysninger beskyttes bedst muligt, når du bruger vores tjenester. Vi er klar over at det er en vigtig del af vores forretning og vi ser derfor med stor alvor på det.

Lysos databeskyttelsespolitik omfatter at behandle din personoplysninger på en ansvarlig og fortrolig måde. Vi overholder derfor selvfølge den gældende lovgivning

Lyso behandler og opbevare personoplysningerne med sikre tredjeparter, som enten er underlagt samme regler eller som har tilsluttet sig lignede aftaler.

Sikkerhed og ansvar
Vi er den rette blanding af specialister og har derfor dybdegående kendskab til området. 
Lyso sørger for at fysiske, elektroniske og processuelle sikkerhedsforholdsregler til beskyttelse af alle oplysninger, som vi behandler. Det betyder at der er derfor truffet de rette foranstaltninger der bl.a. beskytter dine oplysninger mod tab, manipulation og uberettiget adgang.Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger til de tekniske fremskridt og den tekniske udviklingForholdsreglerne er således både rettet organisatorisk såvel som teknisk.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Dine personoplysninger er strengt begrænsettil de ansatte i Lyso for at kunne behandle din sag.  Dine personoplysninger kan videregives til de parter der med rimelighed og nødvendighed skønnes at skulle bruge dine data for at kunne behandle din sag

eller som det er nødvendt for at opfylde kravene i forordning (EU) 2016/679.
Parterne kan udgøre flyselskaberne, klagemyndighederne, anklagemyndighed mfl.

Det kan også være nødvendigt for Lyso at videregive oplysninger hvis loven forpligter det eller vi mener det er nødvendigt for at beskytte vores rettighed, kunders og andre sikkerhed i forbindelse med efterforskninger eller som svar på en myndighedsforespørgsel.

Hvilke oplysninger indhentes og behandles?
Lyso indhenter, behandler og opdater oplysninger, som du indtaster på hjemmesiden eller efterfølgende kan blive bedt om at tilsende.

Du præsenteres nu for et generelt billede af hvilke oplysninger vi indhenter og behandler:
- Navn
- E-mail
- adresse
- telefonnummer
- kortoplysninger

Oplysningerne indsamles og behandles kun i det omfang det er tilstrækkelige, relevante og begrænset til, hvad der er nødvendigt i forhold til at kunne yde vores service.

(a) Lyso opsamler oplysninger omkring hvordan du bevæger dig rundt på vores webside. (se cookie politik).

(b) Lyso bruger tredjepartsværktøjer såsom Shopify og Nets til at opsamle viden om dit besøg på vores webside. Vi bruger dem for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores service. Men også for at give eksisterende og mulige kunder/klienter af Lyso en bedre oplevelse af websiden. Vi bruger ikke vores viden fra disse tredjepartsværktøjer til at identificere specifikke kunder i vores system. Vi retter venligst deres opmærksom på vores cookie politik nedenstående.

 

Tredjeparts behandling
Vi gør brug af tredjeparter til behandling af dine oplysninger.

Lyso behandler og opbevare personoplysningerne med sikre tredjeparter, som enten er underlagt samme regler eller som har tilsluttet sig lignede aftaler med samme krav.

Overførelsen af dine oplysninger sker i overensstemmelse med den gældende lovgivning og denne politik. Tredjepart må således ikke anvende oplysningerne til egne formål og behandler dem kun i det omfang på vegne af Lyso. Oplysningerne kan opbevares i en form, der tillader identifikation af den registrerede og ikke i længere tid, end det er nødvendigt ift. formålet

Formålet med indhentning og behandling af information
Lysos formål med at indhente information er, at kunne identificere dig som kunde og at kunne servicere dig som bruger bedst muligt som led i vores tilbudte service og markedsføre Lysos aktiviteter.

Dine rettigheder
Som kunde af Lyso har du naturligvis alle de rettigheder, som gældende lovgivning tilskriver dig. Herunder har du ret til at blive informeret om, hvilken oplysninger Lyso indhenter vedrørende dig og din brug af Lyso, samt kan du kræve at oplysninger, som Lyso har indhentet vedrørende dig, rettes eller slettes, hvis oplysningerne er mangelfulde eller forkerte. Yderligere tilfalder retten til dataportabilitet dig selvfølgelig også.

Husk dog, at din brug af Lyso er frivillig. Hvis du vælger at få oplysninger slettet i Lyso system, garanterer vi ikke, at vi kan fortsætte med at yde samme service

Klage
Det du skal gøre for at gøre krav på dine rettigheder, er at rette henvendelse til os. Det gør du bedst ved at skrive til Lyso på info@lyso.dk.

Udover muligheden for at rette henvendelse direkte til Lyso via ovenstående e-mailadresse, er du også berettiget til at kunne klage til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Cookies
En cookie er en lille tekstfil der gemmes lokalt på din computer. Den indeholder dine indstillinger omkring et givent website, fx computerindstillinger, funktioner og øvrige informationer der gør oplevelsen af et website bedre.

Lyso.dk gør brug af cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse af vores service.

Herunder at tilpasse tendenser, administrere hjemmesiden, spore brugerbevægelser, indsamle demografiske oplysninger og markedsføring til noget vi tror interesser dig, samt til at måle trafik på hjemmesiden.

Det er vigtigt for os at fortælle at en Cookie ikke kan indeholde en virus eller på anden måde være skadelig for dine enheder (computer, telefon, tablet mm.) Hvis du vil vide hvordan man sletter eller blokere cookies, så læs med længere nede.

Hvordan bruger vi cookies?
Cookies bruges til at udføre statisk, huske indstillinger eller målrette annoncer mm. De kan sende visse oplysninger tilbage til den part, der udsendte cookien.

Cookies bruger vi til bedre at kunne finde ud af, hvordan din oplevelse af hjemmesiden er. Det betyder vi bruger den til at kunne huske indstillinger eller målrette reklame mm. På den måde vil du få en bedre oplevelse af vores hjemmeside.


På hvilken måde kan jeg undgå cookies?
Du vil kunne undgå visse cookies ved at konfigurere dine browserindstillinger eller undlade at bruge den hjemmesiden fremover som der styrer cookien. Tjek dine browser-indstillinger for flere oplysninger. Du kan også følge de forskellige vejledninger der findes her. (http://minecookies.org/cookiehandtering/)(Dansk )


Periode for opbevaring af oplysninger
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Der tages alle rimelige skridt for at sikre, at personoplysninger, der er unøjagtige med det formål, hvortil de behandles, slettes eller korrigeres uden ophold

Lyso sikre derfor at personoplysninger ikke opbevares i længere tid end nødvendigt. Der er derfor internt indført tidsfrister for sletning eller periodisk gennemgang af indsamlede data, som afhænger oplysningens karakter og baggrund. Alt dette gør vi for at sikre overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tekniske krav
For at få den bedste oplevelse af Lyso anbefaler vi, at du bruger et nyere styresystem, en nyere browser og har en god internetforbindelse.

Hvis du har spørgsmål eller klager vedrørende indhentning eller behandling af oplysninger vedrørende dig, bedes du kontakt os:


Lyso – Line Olsen
Vestergade 82 st. th.
8000 Aarhus C
Info@lyso.dk
CVR nr.: 40008292